Termeni si Conditii

EFECTUAREA / MODIFICAREA / ANULAREA REZERVĂRILOR

1. Orice rezervare efectuată online și neanulată până la termenul limită de anulare specificat în sistem se consideră FERMĂși implică automat responsabilitatea plății.

2. Toate anulările vor fi efectuate prin intermediul sistemului online sau în cazul unei disfuncționalități a sistemului se va contacta departamentul de rezervărisau helpdesk.

3. Termenul limită de anulare fără penalizare este specificat în momentul efectuăriirezervării online. Depășirea termenului respectiv implică plata penalizărilor, specificate la rândul lor în rezervare.

4. În cazul neprezentăriila The Dome Hotel se va aplica o penalizare de minimum o noapte (până la maximum costul întregiișederi, în funcție de politica de anulare).

5. Cererile de rambursare, ca urmare a utilizăriiparțiale a serviciilor turistice, trebuieînsoțite de o confirmare scrisă . Această confirmare nu garantează returnarea contravalorii serviciilor neutilizate. Solicitarea va fi onorată numai în cazul în care se acceptă returnarea contravalorii.

6. În general cazarea începela ora 12.00 , ora locală, în ziua sosirii indicată în rezervare. Pentru a evita eventualele neplăceri din timpul ocupării camerei, vă rugăm să ne informațiîn cazul în care veți ajunge mai înainte la hotel.

Părăsirea hotelului trebuie făcută până la ora 12.Părăsireatârziepână la ora 14:00 se face gratis,părăsirea hotelului între orele 14:00 – 18:00 se taxează cu 50% din tariful pe noapte, iardupă ora 18:00 se taxeazăcu tariful integral pe noapte.

7. The Dome Hotel solicită ca cel puțin unul dintre clienți/oaspeți săaibăvârsta de minimum 18ani împliniți.

TARIFE 

The Dome Hotel a tarife fluctuante, care se schimbă zilnic. Tariful nu este garantat numai pe baza unei rezervări confirmate. Nu se acceptă o cerere de rambursare bazată pe faptul căprețul de vânzare a fost aproape sau peste tariful de larecepție.

Toate rezervările negarantate vor fi anulate automat după ora 19:00, fără a contacta clientul.

Conducerea hotelului are dreptul să ceară la sosire detaliile cardului de credit sau un depozit care să acopere și să garanteze orice costuri suplimentare care pot apăreape parcursulșederiidumneavoastră.

Camera pentru familie: în cazul în care oaspeții sunt doi adulțiși doi copii, The Dome Hoteloferă posibilitatea de a rezerva două camere, pentru adoua cameră oferindu-se o reducere de 30% (inclusiv pentru mic dejun).

Politica hotelul privind micul dejun pentru copii: pentru 1 copil cu vârsta de până la 9 ani micul dejun estegratuit, între 10-15 ani oferim un discount de 30%.

TIPURI DE CAMERE

1. Tipurile de camere variază în funcțiedealegerea clientului. Facem tot posibilul să oferim tipul de cameră rezervat, totuși pot exista ocazii cândîn loc de o cameră cu pat dublu se va aloca o cameră cu două paturi separate sau o camera cu pat dublu poate fi alocatăîn loc de o cameră cu două paturi separate. Vă rugăm săaveți în vedere că majoritatea hotelurilor europene oferă două paturi single alăturate pentru a forma un pat dublu. Alocarea finală a camerelor este făcută de către hotel în funcție de solicitarea clientului și de disponibilitățile din momentul sosirii acestuia. The Dome Hotel nu poate oferi camere cu trei paturi din cauza formei camerelor.

Toate camerele sunt echipate pentru doi adulți, cu excepția cazului în care se solicită o cameră pentru o singură persoană.

Politica hotelului referitoare la copii: într-o cameră poate fi cazat un singur copil fără taxe suplimentare, până la vârsta de 4 ani copilul poate dispune de un pătuț pentru copii (numai în camera Executive), respectiv copiii cu vârsta cuprinsă între 5-15 ani pot dormi în același pat cu părinții. În acest caz hotelul nu își asumă responsabilitatea pentru confortul clienților.

2. Orice cerere suplimentară, cum ar fi de ex. solicitarea unui etaj superior, nu va fi garantată în momentul rezervării, ci va depinde de disponibilitatea hotelului în ziua sosirii clientului.

3. Clasificarea după steleleafișateoferă o idee generală a calității hotelului și un nivel aproximativ alfacilităților, serviciilorși comodității. Este responsabilitatea persoanei care face rezervarea să se asigure că tipul de cameră rezervat este adecvat pentru numărul de persoane care călătoresc.

RECLAMAȚII

1.Orice reclamație trebuie depusăîn scris la Hotel sau pe adresa de email a acestuia.

2.Nu vom lua în considerare reclamațiile care nu au fost înaintate înatenția hotelului pe timpul șederii clientului. Orice reclamație trebuie raportată pe loc hotelului.

3.Nu suntem responsabili pentru compensarea niciunei situații care ar fi putut fi rezolvată la fața locului.

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

1. The Dome Hotel nu va fi responsabil pentru orice fel de inconveniente sau rezultate ale unor circumstanțeneprevăzute cum ar fi inundații, cutremure, revolte, acte teroriste, acte guvernamentale sau schimbarea autorității dintr-o țară, condiții de vreme nefavorabile sau renovări la hotel care nu au fost prevăzuteîn avans.

2. Diferențele de climăși regulile de economisire a energiei din diferite țări pot afecta sistemele de încălzire.

3. După efectuarea rezervării, vă rugăm să verificați detaliile din confirmare (cum ar fi adresa hotelului, informațiile despre politica hotelului pentru tarife). În acest mod veți fi protejat de orice neplăceri cauzate de o eroare a sistemului.

4. Folosirea site-ului se face numai în urma acceptării termenilor și condițiilor. Dacă nu acceptațiacești termeni și condiții, nu putețifolosi acest site.

DOCUMENTE DE CĂLĂTORIE

1. Vă rugăm să văasigurați că documentele de călătorie, cartea de identitate sau pașaportul, nu prezintă urme de deteriorare a elementelor de siguranțăși sunt valabile minim 3 luni de la data terminăriicălătoriei pentru destinații din Uniunea Europeana și minim 6 luni de la data terminăriicălătoriei pentru celelalte destinații din afara Uniunii Europene.

2. Tarile care permit intrarea pe baza cărții de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte țări este NECESAR PAȘAPORTUL. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Poliției de Frontieră: www.politiadefrontiera.ro

3. În cazul persoanelor căsătorite recent, nu se acceptă Cartea de Identitate anulată (perforată) de autoritățiîn vederea emiterii unei noi cărți de identitate.

4. Copiii care nu au împlinitvârsta de 14 ani și nu au carte de identitate vor trebui înscrișiînpașaportul unuia dintre părinți. În acest caz, părinții care au copiii trecuțiîn pașaportul lor, vor călători obligatoriu cu Pașaportul.

5. The Dome Hotel nu își asumă nici o răspundereîn situațiaîn care autoritățile de frontieră nu permit accesul turistului pe teritoriul României. De asemenea, în acest caz, turistului nu i se va restitui contravaloareasejurului.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI

1. Pentru minorii care călătorescînsoțiți de un singur părinte, este necesar acordul celuilalt părinte  exprimat printr-o declarație autentificată la notar. Dacăcelălaltpărinte a decedat, este necesară o copie după actul de deces.

Pentru minorii care au un singur părinte declarat în certificatul de naștere, este necesară o copie a acestui certificat.

2. Pentru minorii care călătorescînsoțiți de un singur părinteși acesta este divorțat, este necesară hotărâreajudecătorească definitiva prin care i-a(u) fost încredințat(ti) minorul(ii) și copie după actul de divorț. Daca hotărâreajudecătorească nu este definitivă, este necesar acordul celuilalt părinte exprimat printr-o declarație autentificată la notar.

3. Pentru minorii care călătorescfărăpărințiși au fost încredințați unei terțe persoane, este necesar acordul ambilor părinți exprimat printr-o declarație autentificată la notar precum și cazier juridic pentru persoana care îi însoțește.

ATENȚIE!

Dacă nu văîncadrațiîn niciuna dintre prevederile de mai sus, vă rugăm săconsultați site-ul poliției de frontieră: www.politiadefrontiera.ro și să văasigurați căîntrunițicondițiileprevăzute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificările ulterioare, apelând poliția de frontieră la nr. de telefon 021.9590.

The Dome
Experience Opulence
at its Finest