Apart Hotel

O casă departe de acasă, unde veți avea toate condițiile pentru a vă simți confortabil în timpul șederii dvs. în Satu Mare, indiferent de scopul și durata vizitei.

REZERVARE

Apartamente

Condominiul Dome Aparthotel este un complex de 16 apartamente și 1 Penthouse, situat în Centrul Nou al municipiului Satu Mare, are și-a deschis porțile spre oaspeți în anul 2023. Cuprinde 17 locuințe moderne, luxoase și exclusiviste, ce are menirea de a oferi o locuință temporară pentru cei care se află în vizită în orașul nostru, singuri, în cuplu sau cu familia. Amenajarea și dotarea apartamentelor oferă tot confortul de care aveți nevoie, chiar dacă scopul vizitei este profesional, personal sau turistic. Există și posibilitate de parcare.

4 tipuri de apartamente disponibile. Selectați unul din apartamentele de mai jos pentru a continua rezervarea.

Despre noi

The Dome Aparthotel este un complex de locuințe private și exclusiviste, amenajate pentru cei care sosesc în orașul nostru în scop profesional sau personal și au nevoie de o locuință temporară. Cele 17 apartamente au fiecare un design unic, modern și o dotare după un concept care să le ofere oaspeților noștri tot confortul și luxul de care au nevoie pe durata șederii la noi. Condominiul dispune de câte 6 apartamente la etajul 2 și etajul 3, de 4 apartamente la etajul 4 și un Penthouse. Există o recepție pentru primirea oaspeților în timpul zilei, iar în afara programului accesul în clădire se face pe baza unui cod de acces unic generat pentru fiecare în parte.