Dome Hotel

The Dome Hotel oferă o experiență de lux cu cele 17 camere moderne, elegante, dotate și extrem de confortabile.

REZERVARE

Camere

Dacă călătoriți în Satu Mare cu familia și căutați un loc special unde să vă cazați, The Dome Hotel vă întâmpină cu camere primitoare și o atmosferă liniștită. Pentru noi, familia, și în special copiii, sunt foarte importanți, motiv pentru care în incinta hotelului există amenajat un spațiu de joacă pentru cei mici, unde se pot distra și juca în siguranță, respectiv posibilitatea de a accesa zona de saună pentru adulți. În camerele de hotel există televizoare și canale TV pentru toate categoriile de vârstă. Pentru familiile cu mai mult de 3 membri, hotelul oferă o reducere de 30% la a doua cameră (vezi promoțiile noastre).

Fitness & Sauna

O nouă pată de culoare în viața cotidiană, Dome Café & Wine Bar este locul ideal pentru a-ți începe ziua cu o cafea vibrantă, dar și pentru a te relaxa la un pahar de vin într-o seară plăcută. Weekendurile sunt dedicate distracției cu prietenii, iar localul poate fi închiriat parțial sau integral pentru evenimente de tip business sau petreceri private, având o capacitate de 40 de persoane.

Istorie

Hotelul este situat în Satu Mare, Str. 1 Decembrie nr 1-3, denumită anterior str. Regina Maria sau str. Arțarilor. Clădirea hotelului de azi a fost construită cu destinație de locuință pentru canonici, în jurul anului 1850, astfel cum se relatează în actele istorice. Inițial, casa a fost locuită de 4 canonici și familiile lor, iar în anul 1948 clădirea a fost naționalizată în fapt, dar ea a rămas în proprietatea bisericii catolice. Mai apoi, apartamentele din incinta clădirii au fost împărțite în 8 locuințe mai mici, având și o căsuță în curte – care a fost demolată în anii 2013-2014.
Mai apoi, apartamentele au fost redobandite de Episcopia Romano-Catolică, intenția fiind aceea de a se oferi obiectivul spre închiriere în regim special dorind sa se dea obiectivul în chirie cu o destinație specială. Astfel, în prezent clădirea opulentă funcționează ca hotel.