Dome Hotel

A The Dome Hotel luxus élményt kínál 17 modern, elegáns, felszerelt és rendkívül kényelmes szobájával.

FOGLALÁS

Szobák

Ha családjával Szatmárnémetibe utazik és különleges szállást keres, a The Dome Hotel barátságos szobákkal és békés légkörrel várja Önt. Számunkra a család, és főleg a gyerekek nagyon fontosak, ezért a szállodán belül a kicsiknek játszótér van kialakítva, ahol biztonságosan szórakozhatnak és játszhatnak, illetve lehetőség van a felnőttek számára szauna használatára. A szállodai szobák televízióval felszereltek, televízió-csatornák széles kínálata áll minden korosztály rendelkezésére. A három főnél nagyobb családok számára a szálloda 30% kedvezményt biztosít a második szoba árából (lásd akcióinkat).

 

Modern, elegáns, felszerelt és rendkívülién kényelmes 5 típusú szobájával a The Dome Hotel egy luxus élményt nyújt.

Fitness & Sauna

O nouă pată de culoare în viața cotidiană, Dome Café & Wine Bar este locul ideal pentru a-ți începe ziua cu o cafea vibrantă, dar și pentru a te relaxa la un pahar de vin într-o seară plăcută. Weekendurile sunt dedicate distracției cu prietenii, iar localul poate fi închiriat parțial sau integral pentru evenimente de tip business sau petreceri private, având o capacitate de 40 de persoane.

A történet

A szálloda Szatmárnémetiben, az 1 Decembrie utca 1–3. szám alatt található, ez az utca régebben Mária királynő nevét, valamint az Arțarilor (Juharfa) nevet viselte. A mai szállodaépület a kordokumentumok szerint 1850 körül kanonokok lakhelyéül épült. A házban kezdetben négy kanonok és a családtagjaik laktak, majd 1948-ban az épületet államosították, de továbbra is a katolikus egyház tulajdona maradt. Később az épületen belüli lakásokat nyolc kisebb lakásra osztották, az udvaron egy kis házzal, melyet 2013–2014-ben bontottak le. Később a lakásokat a Szatmári Római Katolikus Egyházmegye visszaszerezte, azzal a szándékkal, hogy az épületet speciális rendszerben bérbe adják. Így a pazar épület jelenleg szállodaként működik.