Apart Hotel

Egy otthon az otthontól távol, ahol minden feltétel megvan ahhoz, hogy kényelmesen érezze magát Szatmárnémetiben, függetlenül a látogatása céljától és időtartamától.

FOGLALÁS

Apartmanok

A The Dome Aparthotel egy 16 apartmanból és 1 Penthouse-ból álló épületegyüttes, amely Szatmárnémeti új központjában található és 2023-ban nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. 17 modern, luxus és exkluzív otthont foglal magában, melynek célja átmeneti lakhatást nyújtani azoknak, akik egyedül, párban vagy családjukkal látogatnak városunkba. Az apartmanok elrendezése és felszereltsége minden kényelmet biztosít, még akkor is, ha a látogatás célja szakmai, személyes vagy turisztikai. Parkolási lehetőség is van.

4 féle apartman áll rendelkezésre. A foglalás folytatásához válassza ki az alábbi apartmanok egyikét.

Rólunk

A The Dome Aparthotel egy privát és exkluzív ingatlankomplexum, amely azoknak készült, akik szakmai vagy személyes céllal érkeznek városunkba, és átmeneti otthonra van szükségük. A 17 apartman mindegyike egyedi, modern dizájnnal és olyan koncepció szerint van felszerelve, amely minden kényelmet és luxust biztosít vendégeinknek a tartózkodásuk során. A társasházban 6 lakás található a 2. és 3. emeleten, 4 lakás a 4. emeleten és egy penthouse. Napközben recepció működik, nyitvatartási időn kívül pedig az épületbe való bejutás egyedi belépőkóddal történik.